انواع ميکروفن در دوربين مداربسته
انتخاب سيستم نظارت تصويري مناسب، نياز به دقت زياد و آشنايي با انواع دوربين هاي و تجهيزات مدار بسته دارد. قابليت ضبط صدا در سيستم هاي مداربسته همواره يکي از دغدغه هاي مشتريان بوده است. در اين خصوص بايد بدانيد امکان ضبط صدا در تمامي سيستم هاي نظارتي و تجهيزات مدار بسته وجود دارد.
همچنين انواع مختلفي از ميکروفن ها در سيستم هاي نظارتي وجود دارند که کاربرد هاي گوناگوني داشته و معمولا مناسب براي محيط هاي داخلي هستند. البته در محيط هاي خارجي نيز مي توان از دوربين هاي مدار بسته اي که داراي ميکروفن هاي مقاوم نسبت به شرايط جوي هستند استفاده نمود.
دسته بندي ميکروفن ها
انواع مختلفي از ميکروفن هاي مخصوص ضبط صدا در بازار وجود دارند که به طور کلي از نظر نوع کيس و امکان تنظيم صدا به دو گروه اصلي زير تقسيم بندي مي گردند:
1. طبقه بندي از نظر شکل ظاهري يا نوع بدنه 2. طبقه بندي از نظر قابليت تنظيم صدا
1. طبقه بندي از نظر شکل ظاهري يا نوع بدنه
- ميکروفن سوزني: يک ميکروفن کوچک است و به دليل ساختار ظريفي که دارد مي توان از آن به عنوان ميکروفن هاي مخفي استفاده نمود و آن را در محفظه هاي داکت کارگذاري کرد.
- ميکروفن باکس: ميکروفون هاي باکس همانند نامشان بدنه اي مستطيلي شکل داشته و پيچي براي تنظيم صدا بر روي آن قرار دارد.
- ميکروفن گلفي: اين نوع از ميکروفن ها در داخل بدنه اي شبيه به توپ گلف قرار گرفته اند. اين ميکروفون ها بسيار سبک و کم حجم بوده و با ولتاژ ? الي ?? ولت کار مي کنند.
2. طبقه بندي از نظر قابليت تنظيم صدا
دسته بندي ديگر ميکروفن هاي مورد استفاده در دوربين هاي مدار بسته بر اساس قابليت تنظيم صدا است که به دو دسته ولوم دار و بدون ولوم تقسيم بندي مي گردند. تنظيم صداي اين نوع از ميکروفن ها بوسيله پيچي است که در ساختار آنها قرار گرفته است.
در نصب ميکروفن در تجهيزات مداربسته بايد به اين نکته توجه نمود که بهتر است ميکروفن را در نزديکي مکان هايي با آلودگي صوتي بالا مانند پنجره قرار ندهيم زيرا باعث مي گردد کيفيت صداي ضبط شده کاهش يابد و همراه با آن صداي خش خش و ديگر اصوات آزار دهنده نيز ضبط گردد. ''''
نصب ميکروفن در انواع دوربين مدار بسته
روش نصب ميکروفن در دوربين هاي مدار بسته به روش هاي مختلفي صورت مي گيرد. اين عمل در هر کدام از سيستم هاي مدار بسته مانند آنالوگ، آنالوگ HD و دوربين هاي تحت شبکه به روش هاي گوناگوني انجام مي گيرد که در زير به آنها اشاره مي کنيم:
در دوربين مداربسته آنالوگ
در اين نوع از دوربين ها، ميکروفن مي تواند مستقيما به دستگاه ضبط DVR متصل گردد بدين ترتيب يک سيگنال آنالوگ بين ميکروفن و DVR رد و بدل مي گردد. محدوديت تعداد ميکروفن قابل اتصال به DVR بستگي به تعداد ورودي هاي صدا تعبيه شده بر روي DVR دارد.
در دوربين مداربسته تحت شبکه
ضبط صدا در دوربين هاي مدار بسته تحت شبکه مستقيما بر عهده دستگاه ضبط NVR است. اما هيچ ميکروفني به دستگاه NVR متصل نيست، بلکه مستقيما به دوربين متصل مي گردند و يا در طراحي اوليه دوربين ها اساسا در ساختار آنها وجود دارند.
دوربين هاي IP ميکروفن دار عمدتا براي استفاده در محيط داخلي مناسب هستند.
در دوربين هاي آنالوگ HD
در دوربين هاي آنالوگ HD، ميکروفن را مي توان مستقيما به دستگاه HD-DVR متصل نمود. اما جديدا دوربين هاي از اين نوع به بازار آمده که مجهز به يک ميکروفن داخلي نيز هستند.
منابعي براي دوربين مداربسته:
- سيستم نظارت ويدئويي از راه دور ابزاري براي بهينهتر کردن سيستم هاي نظارتي
- حمل و نقل هوشمند با سيستم نظارت ويدئويي
- تبليغات / دوربين مداربسته براي منزل
- طراحي سايت فروشگاهي دوربين مداربسته
- بازاريابي براي دوربين هاي مداربسته
- افزايش فروش دوربين مداربسته
- نگاهي به تصميم شرکت Hanwha در توليد محصولات +HD آنالوگ
- بررسي چهار دوربين مداربسته گردان از شرکت هاي Dahua, Hikvision, Tiandy, uniview
- ccHDTV راه حل تکنولوژي آنالوگ براي رقابت با سيستم نظارت تصويري تحت شبکه
- اهداي 1000 دستگاه DVR Turbo HD 3.0 در فروش زمستاني هايک ويژن
- نگاهي به عملکرد سالهاي گذشته نمايشگاه بين المللي IPAS از منظر آمار
- دوربين مدار بسته؛ نگهبان شبانه روزي منازل و کسب و کارها
- خريد دوربين داهوا از نمايندگي معتبر داهوا در ايران
- نکات برجسته بازار کنترل تردد (access control )